Avís Legal

En compliment amb el que disposa la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), s'informa als usuaris que aquesta pàgina web és propietat de Gràfiques Trayter, S.L, amb domicili social a [direcció de la empresa] i NIF [número d'identificació fiscal].

Accés i ús del lloc web

L'accés i ús d'aquest lloc web atribueix la condició d'usuari, i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes les condicions i termes d'ús que es detallen en aquest Avís Legal. Si l'usuari no està d'acord amb qualsevol part d'aquest Avís Legal, es recomana no utilitzar aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Gràfiques Trayter, S.L és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts d'aquest lloc web, incloent-hi, a títol enunciatiu, textos, imatges, dissenys, marques, logotips, etc. Queda expressament prohibit copiar, reproduir, modificar, distribuir o utilitzar de qualsevol manera, sense l'autorització prèvia i expressa de Gràfiques Trayter, S.L.

Protecció de dades personals

Gràfiques Trayter, S.L compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, de conformitat amb el que s'estableix en la nostra Política de Privacitat, la qual descriu la forma en què recopilem, utilitzem, divulguem, transferim i emmagatzemem les dades personals dels usuaris.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web gestionats per tercers. Gràfiques Trayter, S.L no assumeix cap responsabilitat per les polítiques de privacitat o continguts d'aquests llocs web. L'accés a aquests enllaços és responsabilitat exclusiva de l'usuari.

Limitació de responsabilitat

Gràfiques Trayter, S.L no es fa responsable dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de l'ús o la impossibilitat d'ús d'aquest lloc web. L'usuari assumeix tota la responsabilitat i risc en relació amb l'ús d'aquest lloc web.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal s'ha de regir i interpretar de conformitat amb les lleis de [indicar país]. En cas de controvèrsia o conflicte, les parts sotmetran a la jurisdicció dels tribunals de [indicar ciutat].

Contacte

Per a qualsevol consulta o pregunta sobre aquest Avís Legal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels mitjans proporcionats en aquest lloc web.

Última actualització: [data d'actualització]

Gràfiques Trayter, S.L
[direcció de la empresa]
NIF: [número d'identificació fiscal]